Spring naar de tekst
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

The Passion in Concert logo

The Passion in Concert visual

Doelstelling: tickets verkopen

The Passion in Concert is de nieuwe concertervaring tijdens het paasweekend. Bekende Nederlandse topartiesten zingen het paasverhaal. Hayona kreeg de opdracht een krachtige online campagne te maken voor de verkoop van kaarten. Van zulke opdrachten worden wij enthousiast!

Strategie en aanpak

The Passion in Concert is een nieuw evenement. En dat vraagt om naamsbekendheid. De bekendmaking viel precies samen met een grootschalige brandingcampagne via social media, Google en TV. Daarna is er gekozen voor een structurele aanpak. Met gerichte campagnes en SEO werd de doelgroep bereikt. Natuurlijk om zoveel mogelijk tickets te verkopen. Maar twijfelt een websitebezoeker? Dan is een inschrijving voor de nieuwsbrief of Facebook pagina like natuurlijk ook goed. Zo kunnen we de doelgroep binden, inspireren en daarna stap-voor-stap door de customer journey leiden.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact
The Passion in Concert website

De website

Grote budgetten voor branding en conversiegerichte campagnes vragen om een website die naadloos aansluit. Beleving, een snel werkende en eenvoudige navigatie maken de gebruikservaring compleet. En daar blijft het niet bij. Alles wordt nauwkeurig doorgemeten met Google Analytics, zodat we op elk moment kunnen ingrijpen om de gebruikservaring optimaal te houden.

1
SEO
Het eerste contactmoment met websitebezoekers vindt vaak plaats in Google. Zoekmachine-optimalisatie zit in ons DNA. Van begin tot eind is SEO altijd volledig geïntegreerd in het project.
2
Conversie
De website moet tickets verkopen. Conversieknoppen moeten daarom altijd volledig in het zicht staan, zowel op desktop als mobiel.
3
Snelheid
Websites moeten vliegensvlug werken. Dat is fijn voor de gebruiker en goed voor SEO. Met slimme oplossingen en nauwkeurige monitoring heeft de website een optimale gebruikservaring.
5
Beleving
Veel ruimte voor beeld moet de bezoeker een voorproefje geven van de ultieme concertervaring.
6
Content
Bij het maken van content staat de gebruiker centraal. Het is essentieel om te kiezen voor woorden en zinnen die je doelgroep gebruikt en begrijpt. Dat leest prettig voor de websitebezoeker. En het is ook fijn voor je vindbaarheid, want Google beloont dit met betere posities.
7
Customer journey
Websitebezoekers bevinden zich in verschillende fases van de customer journey. Met e-mailmarketing en remarketing worden bezoekers stap-voor-stap door de customer journey geleid.

Online campagnes

Een kortlopende burst campagne die naadloos overgaat op campagnes met een hoog rendement. En daarbij het budget zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. Daar kunnen wij wel mee uit de voeten. The Passion in Concert trekt een specifieke doelgroep aan. En dan moet je niet met hagel gaan schieten. Gerichte targeting en het nauwkeurig opvolgen van twijfelende websitebezoekers met retargeting en e-mailmarketing is van groot belang. Alles wordt met data aangestuurd. En de klant kijkt en denkt mee met behulp van een overzichtelijk dashboard. Het resultaat? Een tot de nok toe gevulde Rotterdam Ahoy!

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Social media advertenties

 

Google display netwerk

 

 

Opdrachtgevers

Websites van Hayona zijn speciaal omdat we niet alleen webbouwer zijn, maar ook online marketing specialist. Je doelgroepen bereiken doe je met online marketing. Maar je doelgroepen overtuigen doe je op je website. Neem vrijblijvend contact op als je geïnteresseerd bent.