Spring naar de tekst
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Doelstelling: Online en offline adverteren gemakkelijk maken

ND Zakelijk is de zakelijke afdeling van het Nederlands Dagblad. Via ND Zakelijk kunnen bedrijven online en offline advertenties in het ND laten plaatsen en andere middelen afnemen, zoals het huren van een podcaststudio. Om het klantbeheer te stroomlijnen en het afnemen van middelen zo eenvoudig mogelijk te maken, ontwikkelden wij een online platform waar alles worden aangeschaft in een webshop.  

Strategie en aanpak

Om aan de behoeften van het ND te voldoen, ontwikkelden we een website waarin je met behulp van WooCommerce online en offline advertenties kun kopen. De grootste uitdaging hierbij is dat de betalingen niet via WooCommerce zelf lopen, maar met een eigen systeem. De advertenties kunnen via ndzakelijk.nl worden aangeschaft en worden later opgevolgd. 

Wanneer iemand een online of offline advertentie wil afnemen, wordt er een account gemaakt. Dit is gelijk het moment dat er contact wordt gelegd met het CRM systeem van ND Zakelijk zodat de gegevens van de klant hierin worden opgenomen én er een relatienummer wordt aangemaakt. Dit nummer wordt in de bestelling getoond op de website waardoor aankopen makkelijk te beheren zijn op de website. 

 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

De webshop

Bij het ontwikkelen van de webshop voor ND Zakelijk waren eenvoudige navigatie en intuïtieve gebruikersinterface van groot belang. Zo kunnen klanten gemakkelijk door de producten bladeren en vervolgens bestellen. Daarnaast hebben we voor de mobiele versie niet zomaar de content van de desktopversie onder elkaar gezet, maar gebruik gemaakt van sliders. Hierdoor is ook de mobiele versie overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.  

1
SEO
Het eerste contactmoment met websitebezoekers vindt meestal plaats in Google. Zoekmachine-optimalisatie zit in ons DNA. Van begin tot eind is SEO altijd volledig geïntegreerd in het project.
2
Overzicht
Met de tabbladen creëren we meer overzicht doordat de advertenties worden gesorteerd. Dit maakt het makkelijker om de juiste advertentie te kiezen.
3
Inzicht
Krijg in één oogomslag inzicht wat de advertentie is en waar deze wordt geplaatst.
4
Afleidingsvrij
Het verbergen van 'extra' informatie, zoals de specificaties waaraan de advertentie moet voldoen, zorgt voor een afleidingsvrije gebruikers ervaring.
Opdrachtgevers

Websites van Hayona zijn speciaal omdat we niet alleen webbouwer zijn, maar ook online marketing specialist. Je doelgroepen bereiken doe je met online marketing. Maar je doelgroepen overtuigen doe je op je website. Neem vrijblijvend contact op als je geïnteresseerd bent.