Bureau voor online marketing

Skip navigation MENU

Opdrachtgevers

cases bekijken

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Evangelische Omroep
Stichting Lezen en Schrijven
Nationale Nederlanden
Hogeschool van Amsterdam
Universiteit Utrecht
Diabetes vereniging
Kenniscentrum sport
Antonius Ziekenhuis

PGA Nederland

PGA Nederland is één van de grootste dealerholdings in Nederland en vertegenwoordigt o.a. Peugeot, BMW/MINI, Honda, Renault/Dacia, Hyundai en een aantal Volkswagen/Audi dealers. Hayona verzorgt de online marketing voor PGA corporate, een aantal dealerbedrijven en MKB Lease.

eo-logo-wit

Evangelische Omroep

De EO is één van de grootste publieke omroepen van Nederland. Hayona verzorgt voor de EO de online marketing voor ledenwerving, abonneewerving, verkopen via de webshop en programmapromotie.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De HAN biedt meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen voor ruim 30.000 studenten. Hayona ondersteunt de HAN zowel op corporate niveau als bij verschillende afdelingen op het gebied van online marketing, vooral SEO, Google Adwords en Analytics.

han-logo-wit

lancom-logo-wit

Lancom Systems GmbH

Lancom Systems is één van de grootste leveranciers van professionele apparatuur voor draadloze netwerken in Europa. Hayona heeft een platform ontwikkeld met een aantal websites die gericht zijn op conversie en lead generatie, in combinatie met Adwords en LinkedIn campagnes voor 13 landen.

Achmea

De grootste verzekeraar in Nederland heeft geen introductie nodig. Hayona verzorgt voor een aantal labels van Achmea de online marketing en kennisoverdracht, gericht op lead generatie en verkoop van polissen.

achmea-wit