Spring naar de tekst

WordPress thema ‘Streams’ gelanceerd door Hayona

Bij Hayona liepen we tegen het feit aan dat veel bestaande WordPress thema’s erg traag zijn doordat ze veel functionaliteiten bevatten die grotendeels overbodig zijn. Om die reden hebben we besloten om onze eigen thema’s te gaan ontwikkelen. WordPress thema is een sjabloon dat de lay-out, kleuren en lettertypes bepaalt van de hele website.

Functionaliteiten thema

Het WordPress thema ‘Streams’ dat Hayona heeft gelanceerd heeft een responsive design, waardoor het geschikt is voor tablet, smartphone en desktop. Het thema is ideaal voor campagne- en themawebsites en is gemakkelijk aan te passen. De nadruk ligt op beleving, dit komt vooral tot uiting in het gebruik van grote achtergrondfoto’s.

Professionele website

Andere voordelen van het WordPress thema ‘Streams’ is dat je zelf de huisstijlkleuren kunt kiezen en je eigen logo kunt gebruiken, daarnaast is het thema ook geschikt voor zoekmachine optimalisatie en is het ontwerp gericht op conversie en lead generatie. Ideaal dus voor wie behoefte heeft aan een professionele website, voor een klein budget.

Bekijk een demo van het thema op: http://streams.websitemaker-nunspeet.nl/

Of bekijk onze andere twee WordPress thema’s ‘Converse‘ en ‘Bricks‘.

WordPress thema 'Streams'