Spring naar de tekst

Website Keuken en Badwereld geschikt voor mobiel

Hayona heeft de afgelopen tijd gewerkt om de website van Keuken en Badwereld geschikt te maken voor mobiel gebruik. Er is gekozen voor een responsive design. Dit betekent dat er geen losse mobiele website gebouwd hoeft te worden naast de huidige website.

Geschikt voor mobiel

In 2013 heeft Hayona www.keukenenbad.nl gemaakt en de klant kwam begin dit jaar met de vraag om de website geschikt te maken voor mobiele telefoons. De redenen hiervoor zijn:

  • Om goed te scoren in de mobiele zoekmachines van Google is het nodig om een website te hebben die geschikt is voor mobiele telefoons.
  • Het afgelopen jaar is het aantal bezoekers van www.keukenenbad.nl vanaf een mobiele telefoon ruim verdubbeld. Deze bezoekers willen ze een optimale gebruikerservaring bieden.

Responsive design

Doordat er is gekozen voor responsive design past de website zich aan. Aan de grootte van het scherm van de bezoeker. Hierdoor is de website in een klap geschikt voor allerlei apparaten: mobiel, tablet, laptop, pc of zelf een televisie. Een bijkomend voordeel is een enorme tijdwinst: er hoeft tenslotte maar één website bijgehouden worden.

Keuken en Badwereld

Website op een mobiele telefoon

Keuken en Badwereld

Website op een pc