Spring naar de tekst

Website voor JB Airdesign gelanceerd

De website voor JB Airgdesign, waar Hayona de afgelopen tijd aan heeft gewerkt, is gelanceerd. JB Airdesign is een onderneming van JB Inflatables. In tegenstelling tot JB Inflatables is JB Airdesign gericht op maatwerk inflatables voor A-merken, reclamebureaus, sport en promotie. Hayona heeft daarom voor deze website meer focus gelegd op de beleving, dit is terug te zien in bijvoorbeeld de grote achtergrondfoto’s die gebruikt zijn op de website.

Daarnaast is de website gebouwd op WordPress, dit is één van de meest gebruikte systemen om een website mee te bouwen (CMS). Lees hier meer over de voordelen van WordPress. JB Airdesign is zelf ook actief betrokken geweest bij de nieuwe website, zij hebben zelf de teksten en afbeeldingen verzorgd die op de website te lezen zijn.

JB Airdesign maakt opblaasbare reclame op maat. U kunt zelf een ontwerp voor een product voorstellen of een product uitkiezen op basis van een bestaand ontwerp. Producten die zij bijvoorbeeld maken zijn: promotie artikelen, stands voor beurzen, sportattributen en industriële toepassingen.

Website JB Airdesign

Website JB Airdesign