Spring naar de tekst

VSBfonds selecteert Hayona als online marketing bureau

Het VSBfonds is één van de grootste particuliere fondsen in Nederland. Ze ondersteunen culturele en maatschappelijke initiatieven met donaties en beurzen. Hayona gaat het fonds helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een brede strategie voor online marketing en communicatie.

Online strategie

Het VSBfonds was op zoek naar een partner die met hen een online strategie wou opzetten en uitvoeren. Ze hebben toen voor Hayona gekozen. De komende tijd gaat Hyaona samen met het VSBfonds aan de slag om de strategie voor online marketing en communicatie te ontwikkelen en uit te voeren.

Over het VSBfonds

In 1784 werd de ‘Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen’ opgericht. Hieruit ontstonden later onder andere de Nutsleeszalen, Nutsscholen en vanaf 1817 de Nutsspaarbanken. Deze banken samen werden later de VSB Bank. De VSB Bank fuseerde in 1990 met AMEV en later dat jaar ging dit op in Fortis. Hiermee werd het VSBfonds een grootaandeelhouder van Fortis. Later zijn de Fortis aandelen verkocht en momenteel beheert het VSBfonds een vermogen van €900 miljoen. Hieruit wordt jaarlijks €26 miljoen aan donaties uitgekeerd.

VSBfonds

Website van het VSBfonds