Spring naar de tekst

Tweede leergang Google Analytics gestart

Na het succes van de eerste leergang Google Analytics is Hayona in samenwerking met Frankwatching gestart met de tweede leergang. De aftrap van de leergang was op dinsdag 2 september. De training is speciaal voor mensen die uitgebreide en diepgaande kennis willen van Google Analytics.

Over de trainers

De leergang bestaat uit vijf dagen en wordt afwisselend gegeven door twee van onze professionals, Christian de Rijke en Pascal Selles. Beiden zijn gecertificeerd Google AdWords Professional en gekwalificeerd voor Google Analytics. Ze verzorgen regelmatig trainingen voor Frankwatching.

Inhoud van de leergang

Het doel van de leergang is om de deelnemers alle ‘ins & outs’ van Google Analytics bij te brengen. Aan het einde van de leergang wordt het officiële Analytics Individual Qualification exam van Google afgenomen. Wanneer je slaagt voor dit examen ben je gecertificeerd als Google Analytics specialist.

Op de website van Frankwatching kun je meer lezen over de inhoud van de training of kun je je aanmelden voor de derde leergang Google Analytics.

 

Leergang Google Analytics