Spring naar de tekst

Online marketing bij Pro Life

Hayona gaat de komende tijd Pro Life ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de huidige online marketing. Bij deze ontwikkelingen ligt de focus op Google Adwords, Google Analytics en SEO. Er is een speciale online aanpak nodig voor Pro Life.

Kennis overdragen

Pro Life heeft zelf al een aantal activiteiten en campagnes lopen. De eerste stap is om deze activiteiten en campagnes te verbeteren. Daarnaast gaat Hayona haar kennis over Google Adwords, Google Analytics en SEO overbrengen door het geven van trainingen, zodat de medewerkers van Pro Life zelf ook meer kennis krijgen over de onderwerpen. Op deze manier kunnen ze dan zelf de online marketing onderhouden.

Over Pro Life

Pro Life is een zorgverzekeraar met een specifieke doelgroep. Ze hebben een christelijke visie op gezondheid, zorg en verzekeren. De merkwaarden waar Pro Life voor staat, zijn christelijk, betrokken en verbindend. Vanuit de overtuiging die ze hebben, bieden ze toegang tot christelijke zorg: verantwoorde zorg gedreven door Gods liefde en de liefde tot de naaste.

Website van Pro Life

Website van Pro Life