Spring naar de tekst

Nieuwe website voor Wifi Advies

De opdracht was duidelijk: bouw een nieuwe website die nieuwe leads genereert voor Wifi Advies. Wifi Advies is een professionele dienstverlener, gespecialiseerd in draadloze netwerken voor kantoren, scholen, zorginstellingen, horeca, campings, retail en logistieke bedrijven. Samen met partners worden voor alle mogelijke bedrijfssituaties draadloze netwerken ontworpen en aangelegd.

Wireless LAN

Omdat Wifi Advies niet op particulieren is gericht moest de homepage een duidelijke zakelijke uitstratling hebben en tegelijkertijd ook snel converteren. De verschillende branches moeten zichzelf ook snel herkennen. Gekozen is daarom voor een visuele homepage met verschillende doorklikmogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie is een erg belangrijke factor voor de nieuwe website, met name op woorden die particulieren minder snel gebruiken, zoals Wireless LAN of Point to Point verbinding.

WordPress en Adwords

De website wordt verder ondersteund met een aantal gerichte Google Adwords campagnes. De Wifi Advies website is gebouwd in WordPress.