Spring naar de tekst

Nieuwe LANCOM-Systems websites voor Engeland en Ierland

Hayona heeft voor LANCOM-Systems twee nieuwe websites opgezet. Het gaat om websites voor Engeland en Ierland. LANCOM-Systems is een Duitse leverancier van draadloze LAN-technologie die Europees denkt en handelt. Ze hebben al meerdere websites, gericht op verschillende landen. Zo is er wifi-advies.nl voor Nederland en redes-wifi.es voor Spanje.

Land specifieke websites

Er is ook een Engelstalige website, deze is gericht op alle Engelstalige landen: Verenigde Staten, Engeland, Ierland, Australië, enz. Alleen doen internationale websites het minder goed in zoekmachines dan land specifieke websites. Hayona heeft daarom voor Engeland (www.wlan-consulting.co.uk) en Ierland (www.wlan-consulting.ie) twee aparte websites gemaakt op basis van de internationale website.

Verschillen in taal

De websites zijn in grote lijnen hetzelfde, maar er is bijvoorbeeld wel aandacht besteed aan de kleine verschillen in taal die er zijn tussen Amerikaans Engels en Brits Engels. Door de nieuwe websites zal LANCOM-Systems beter gaan scoren in zoekmachines in Engeland en Ierland.

Website LANCOM-Systems Engeland

Website LANCOM-Systems Engeland