Spring naar de tekst

Hayona verzorgt SEO strategie voor BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is een organisatie die ergonomische oplossingen biedt voor computer werkplekken. Ze richten zich op meerdere landen en hebben voor die landen ook aparte websites gemaakt op een landspecifiek domein (voor Nederland .nl, voor Duitsland .de, enz.). Al deze websites hebben een SEO strategie.

Optimalisatie van pagina’s

Alle individuele pagina’s van de verschillende websites van BakkerElkhuizen heeft Hayona geoptimaliseerd op zoektermen waar veel op gezocht wordt en die belangrijk zijn. Iedere maand wordt er nieuwe content gemaakt voor de website die geoptimaliseerd worden op belangrijke zoektermen. Door het invoeren van de SEO strategie is er een duidelijke stijging te zien in het aantal bezoekers van de aparte websites per land.

Landspeciefieke domeinen

Momenteel is de website voor Amerika en het Verenigd Koninkrijk nog hetzelfde, maar landspecifieke domeinen scoren beter in zoekmachines dan algemene domeinen. Voor het Verenigd Koninkrijk wordt daarom een aparte website gemaakt, zodat de SEO strategie ook daar zijn werk kan doen.

Nederlandse website van BakkerElkhuizen

Nederlandse website van BakkerElkhuizen