Spring naar de tekst

Hayona start activiteiten voor content marketing

Hayona is gestart met activiteiten voor content marketing. Content marketing is het verstrekken van goede en objectieve informatie aan uw doelgroep zonder promotionele inhoud of met de bijbedoeling om te verkopen. Het kan op veel verschillende manieren worden ingezet. Voorbeelden hiervan zijn: sociale media, artikelen publiceren, weblogs, live webinars en spreken op evenementen.

Eisen aan content marketing

Bij content marketing is het belangrijk dat de lezer de informatie tot zich kan nemen zonder dat hij het gevoel krijgt in een soort ‘verkooppraatje’ terecht is gekomen. Het artikel moet dus interessant zijn en niet gericht zijn op conversie. Daarnaast moet het artikel ook van goede kwaliteit, prettig leesbaar en goed vindbaar in zoekmachines zijn. Voor meer informatie over content marketing kunt u terecht op Marketingportaal.

Voorbeeld van content marketing

Een voorbeeld van content marketing waarmee Hayona is gestart, is www.wiki-vakantie.nl. Hier kan iedereen informatieve artikelen publiceren over zijn of haar favoriete vakantieland, vakantiebestemming, type vakantie of tips over op vakantie gaan.

Website van Wiki Vakantie

Website van Wiki Vakantie