Spring naar de tekst

Hayona maakt deel uit van Call for Action

Call for Action is een nieuw full-service webbureau met een simpele doelstelling; klanten helpen om meer geld te verdienen met het internet. Naast de persoonlijke band met de oprichters gaf dat de doorslag voor Hayona om mee te doen in Call for Action, the online business agency.

Het neusje van de zalm; alleen de beste online professionals

Call for Action werkt vanuit een netwerk van de beste online business professionals en specialisten in Nederland. Ze zijn zo goed, dat de grote full-service internet bureaus en system integrators moeite hadden om ze lang aan zich te binden in loondienst; daarom zijn ze uiteindelijk allemaal zelfstandig gaan werken. Maar ze zijn ook zo realistisch, dat ze beseffen dat full-service wél de beste aanpak is voor grote en strategische online business projecten. Ze streven er dus naar om te werken binnen multidisciplinaire teams die bestaan uit professionals die allemaal minstens net zo goed zijn als zij zelf.

Cooperatie u.a. – wél de voordelen van een full service bureau, niet de nadelen

Call for Action is een coöperatie. Een rechtsvorm die is ingericht rond het principe van associates value en niet rond dat van shareholders value. De mensen die werken binnen Call for Action zijn allen tevens eigenaar van de onderneming. De waarde die zich opbouwt in de organisatie is direct gekoppeld aan daadwerkelijke, persoonsgebonden inbreng in projecten die Call for Action realiseert voor klanten. Uiteindelijk worden de belangen van de klant zo beter gewaarborgd dan bij een organisatie die werkt vanuit een klassieke werkgever-werknemerrelatie. Wel de voordelen van een full-service bureau, maar niet de nadelen.

De inbreng van Hayona in Call for Action

Hayona levert in projecten van Call for Action kennis en capaciteit op het gebied van online marketing zoals zoekmachine optimalisatie, Adwords, Analytics en conversie. Daarnaast levert Hayona inbreng voor het ontwikkelen van online strategieën en het integreren van kritische bedrijfsprocessen tussen het dynamische online kanaal en de gestructureerde backoffice omgeving.

Naar de website van Online Business Agency Call for Action