Spring naar de tekst

Hayona herbouwt vacaturesite van Amerpoort voor zoekmachine optimalisatie

29 augustus 2009 – Zorggroep Amerpoort lanceert de vernieuwde website voor werving & selectie Werken Bij Amerpoort. Deze site met vacatures voor de gehandicaptenzorg was in 2008 gelanceerd op basis van een zeer verfrissend en innovatief creatief concept dat veel aandacht heeft gekregen. Echter, doordat de site in Flash was gebouwd zonder rekening te houden met zoekmachines werden de vacatures niet of nauwelijks gevonden in Google of andere zoekmachines.

Gebruik van multimedia

Hayona had de oorspronkelijke website niet gebouwd maar kreeg nu de opdracht om de site met behoud van de basis vormgeving en de multimedia elementen opnieuw te bouwen en te optimaliseren voor zoekmachines. Hayona heeft dit project uitgevoerd in samenwerking met technische partner Axendo.

Umbraco CMS

De vernieuwde website is gebouwd in het open source content management systeem Umbraco waarmee de afdeling P&O van Amerpoort de website zelf kan onderhouden. Beleving is een belangrijke eigenschap van werkenbijamerpoort.nl. In combinatie met zoekmachine optimalisatie en intensief gebruik van website statistieken heeft de afdeling P&O van Amerpoort nu de beschikkking over een kracjtig en interactief instrument voor werving & selectie.

Integratie met vacature database

Uniek aan het systeem is dat de redactie belangrijke SEO kenmerken voor zoekmachine optimalisatie simpelweg via het CMS aan de vacatures kan toevoegen terwijl deze vacatures in een ander programma worden opgeslagen. Klik op het plaatje van de website hieronder om het resultaat te bekijken.