Spring naar de tekst

Hayona geeft WordPress Trainingen

Hayona biedt sinds kort WordPress trainingen aan. Tijdens deze training bouw je in één dag, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige, je eigen WordPress website. Op aanvraag is er ook een WordPress training voor gebruikers die al een WordPress website hebben en meer willen leren. Het gaat in beide gevallen om een individuele training, die volledig op maat gemaakt is.

Groepstraining

Een andere mogelijkheid om te leren werken met WordPress, is door de training te volgen die in samenwerking met Frankwatching wordt gegeven. Deze training heeft een andere opzet, het gaat namelijk om een groepstraining.

Over WordPress

WordPress is het populairste CMS ter wereld met een wereldwijd marktaandeel van 20%. Het systeem wordt voor elk type website gebruikt en er zijn meer dan 29.000 plug-ins beschikbaar, waarmee de meest uiteenlopende mogelijkheden kunnen worden toegevoegd. Steeds meer mensen zien de voordelen van het werken met WordPress in en willen ook gaan werken met dit populaire CMS.

Meer informatie

Geinteresseerd in één van deze trainingen? Lees meer over de groepstraining op de website van Frankwatching of over de individuele op maat gemaakte training op www.wordpress-training.nl.

WordPress training