Spring naar de tekst

Hayona geeft Google AdWords training aan Devenco

Op dinsdag 18 maart 2014 heeft Hayona een Google AdWords training op maat gegeven bij Devenco. Bij deze training lag de nadruk op ‘sturen op resultaat’. Een training op maat houdt in dat de training aansluit bij de situatie waarin Devenco zich bevindt. Op deze manier is de training direct toepasbaar.

Inhoud van de training

Tijdens de training is er gekeken naar de conversiemogelijkheden van Devenco. Ook zijn de optimalisatiemogelijkheden van Google AdWords toegelicht, zodat dit ook kan worden toegepast. Naast Google AdWords is ook Google Analytics aan bod gekomen. Ter plekke is dit opnieuw ingericht voor de verschillende websites van Devenco: www.devenco.nl, www.schaarliftspecialist.nl, www.parkeersystemen.nl en www.privalift.nl.

Over Devenco

Devenco is een internationaal opererende onderneming met ruim 2.000 medewerkers. Devenco levert, installeert en onderhoud lift- en roltrapinstallaties door verschillende doeleinden door heel Nederland. De onderneming maakt deel uit van MP lifts, dat weer onderdeel is van MacPuarsa S.A. Dit bedrijf is een grote speler op de liftenmarkt, in Nederland, Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Australië.

AdWords training Devenco