Spring naar de tekst

Hayona wint aanbesteding Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

hayona feest

Goed nieuws dat we graag met jou willen delen!

Hayona heeft de openbare aanbesteding van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor ‘Advies Online Media’ gewonnen. Vanaf 1 januari 2020 is Hayona voor minimaal vier jaar de voorkeursleverancier bij de HAN voor alle ondersteuning op het gebied van online marketing en advies.

Kwaliteit

Na beoordeling van de inschrijvingen van meerdere bureaus werd Hayona op basis van kwaliteit en prijs geselecteerd, waarbij kwaliteit de zwaarstwegende factor was. Met de gunning van deze aanbesteding wordt Hayona dé partner voor de HAN op het gebied van online advies, campagnes, zoekmachine optimalisatie (SEO), conversie, analyse en rapportage.

Toonaangevend

Het winnen van deze aanbesteding is een bevestiging van de positie van Hayona als toonaangevend online marketingbureau. We zijn trots op dit resultaat en bedanken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen dat we vaak al jaren krijgen en waardoor we ons steeds verder konden ontwikkelen.

Wil je meer informatie over deze aanbesteding of gewoon eens kennismaken of bijpraten? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact