Spring naar de tekst

Affiliate marketing ingericht voor reiswebsite Aegina-Griekenland

Hayona heeft voor de nieuwe reiswebsite van Aegina-Griekenland de affiliate marketing ingericht. De nieuwe website biedt brede informatie over het eiland Aegina in Griekenland en de eigenaar zocht naar een goed verdienmodel zonder concessies te doen aan de objectiviteit van de informatie.

Website gebouwd met de Websitemaker

Het concept voor Aegina-Griekenland bestond uit het ontwikkelen van de website in WordPress met behulp van het standaard vormgevingsthema van De Websitemaker, een initiatief van Hayona. Dit thema is vervolgens uitgebreid met een uitgekiend systeem voor het gemakkelijk invoeren en beheren van grotere aantallen producten zoals hotels en pensions.

Meerdere affiliate campagnes

Voor het verdienmodel is gekozen om te werken met meerdere affiliateprogramma’s, zodat het aanbod zo specifiek mogelijk gemaakt kon worden voor de doelgroep van de website. Na een grondige selectie is een aantal affiliate campagnes geselecteerd uit het aanbod van Tradetracker, Daisycon en Booking.com. Deze campagnes zijn in de website verwerkt volgens de richtlijnen van Google. De promotie van de website zelf gebeurt volledig via SEO en social media. Hayona zal ook het beheer van de affiliate campagnes verzorgen.