Spring naar de tekst

Vacature Senior Online Marketeer

Direct solliciteren

Heb jij een eigenzinnige kijk op marketing? En durf je samen met ambitieuze ondernemers te pionieren vanuit jouw vakgebied? Dan past de functie voor Senior Online Marketeer (32-40 uur) bij online marketingbureau Hayona perfect bij jouw ambities!

Wat doet een Senior Online Marketeer bij Hayona?

Onze Online Marketeers werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Als Senior Online Marketeer geef je onlinemarketingadvies met een duidelijke visie. Maar het blijft niet bij advies… Je wil zelf ook aan de slag om je plan tot een succes te brengen. Onderzoeken, experimenteren, analyseren en optimaliseren; dat is je kracht. Alles om jouw klantportfolio aan conversies en groei te helpen.

Jij, als ervaren marketeer, hebt zowel kennis van performance- als van contentmarketing. Van Google Ads, SEO, social advertising en e-mailmarketing weet je genoeg om een sterk plan te maken of een creatieve campagne te bedenken. Natuurlijk kan niet álles je specialisme zijn; daar zijn we een team voor! Je werkt samen met professionals in positionering, branding, design, development en natuurlijk… alle facetten van online marketing. Jij verrijkt je collega’s en zij verrijken jou. Dat is het voordeel van werken bij een bureau. In gesprek ontdekken we welke rol jou het gelukkigst maakt.

Is bovenstaande vacature voor Senior Online Marketeer écht iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

Solliciteer direct

Hayona beter leren kennen?

Een resultaatgerichte aanpak, focus op conversie en ‘wat levert het op?’ als centrale vraag kenmerkt ons team aan online marketeers. We werken voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem en Nijmegen én geven al jaren trainingen voor Frankwatching. En dat doen we met hart voor het vak!

Hayona is onderdeel van WebNL creative studios, een middelgroot digitaal bureau met brede dienstverlening. Hierdoor kun je als Senior Online Marketeer bij Hayona ook gaan samenwerken met andere specialisten op het gebied van merkstrategie, marketing, design en development.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt relevante (bureau)ervaring op het gebied van online marketing
  • Je bent op de hoogte van alle marketingtrends en deelt deze kennis met het team
  • Je bent analytisch, creatief, gedreven, ambitieus en professioneel
  • Je bent een echte teamplayer die ook individueel goed uit de voeten kan
  • Je vindt plezier in je werk de belangrijkste arbeidsvoorwaarde

Ook als je geen allround marketeer bent, maar gespecialiseerd bent in een bepaald vakgebied – zoals SEO, SEA of social media – plannen we graag een kennismaking in.

Wat maakt werken als Online Marketeer bij Hayona interessant?

Laura: “Bij Hayona heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. Hayona biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.”

Ellen: “Iedere dag is anders. De ene dag werk ik voor een hogeschool en werf ik nieuwe studenten via online campagnes terwijl ik de andere dag teksten schrijf over vakanties. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

Klinkt dit als een functie die bij je past?

Solliciteer

Klanten waar je voor kan gaan werken