Spring naar de tekst

Vacature Performance Marketeer

Direct solliciteren

Doe jij er alles aan om je klanten aan conversies te helpen? En zijn resultaatgerichte online campagnes je kracht? Als Performance Marketeer (32-40 uur) bij Hayona breng je wensen en mogelijkheden samen in het werken met Google Ads, GA4, Tag Manager en social advertising.

Wat doet een Performance Marketeer bij Hayona?

Onze Performance Marketeers werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Er ligt een divers en uitdagend klantportfolio op je te wachten! Als performance marketeer werk je aan online campagnes met een duidelijk doel voor ogen: onderzoeken, experimenteren, analyseren en optimaliseren. Je werkt samen met professionals op het gebied van positionering, branding, design en development. Zo ben jij betrokken bij alle facetten van online marketing.

Ook werk je mee aan diverse marketingplannen en vind je het fijn om direct contact te hebben met de klant. Zo kun je snel schakelen en voel je perfect aan waar behoefte aan is. Jij verrijkt je collega’s en zij verrijken jou. Dat is het voordeel van werken bij een creatief bureau.

Is bovenstaande vacature voor Performance Marketeer écht iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

Solliciteer direct

Hayona beter leren kennen?

Een resultaatgerichte aanpak, focus op conversie en ‘wat levert het op?’ als centrale vraag kenmerkt ons team aan online marketeers. We werken voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem en Nijmegen én geven al jaren trainingen voor Frankwatching. En dat doen we met hart voor het vak!

Hayona is onderdeel van WebNL creative studios, een middelgroot digitaal bureau met brede dienstverlening. Hierdoor kun je als SEO-specialist bij Hayona ook gaan samenwerken met andere specialisten op het gebied van merkstrategie, marketing, design en development.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt relevante (bureau)ervaring op het gebied van performance marketing;
  • Je bent op de hoogte van marketingtrends en deelt deze kennis met het team;
  • Je bent analytisch, creatief, gedreven, ambitieus en professioneel;
  • Je bent een echte teamplayer die ook individueel goed uit de voeten kan;
  • Je vindt plezier in je werk de belangrijkste arbeidsvoorwaarde.

Wat maakt werken als SEO-specialist bij Hayona interessant?

Laura: “Bij Hayona heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. Hayona biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.”

Ellen: “Iedere dag is anders. De ene dag werk ik voor een hogeschool en werf ik nieuwe studenten via online campagnes terwijl ik de andere dag teksten schrijf over vakanties. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

Klinkt dit als een functie die bij je past?

Solliciteer

Klanten waar je voor kan gaan werken