Spring naar de tekst

Vacature Online Marketing Consultant

Direct solliciteren

Online marketingbureau Hayona groeit en wij zoeken daarom naar een:

Online Marketing Consultant (24-40 uur)

Je eigen werkzaamheden bepalen. Je eigen baan in online marketing creëren. Ervaring is niet vereist.

We zoeken bij Hayona een online marketing consultant die interesse heeft in online marketing, nieuwe dingen wilt leren en zijn/haar eigen functie wilt creëren. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het enige wat wij vragen is een achtergrond in communicatie/marketing of economie en dat je het vak online marketing wilt leren. Wij starten met een inwerkprogramma waar alle aspecten van online marketing naar voren komen. Uiteindelijk bepaal jij zelf wat het beste bij jou past en waar jij je verder in wilt verdiepen.

Is bovenstaande vacature voor online marketing consultant écht iets voor jou? Heb je momenteel een baan aan de klantenkant en wil je graag de bureaukant ontdekken? Werk je nu heel specialistisch in online marketing en wil je je graag wat verbreden? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

Solliciteer direct

Wat doet een online marketing consultant bij Hayona?

Hayona is een specialist in online marketing en websites. Onze online marketing consultants werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Samen met de klant denken wij na over hun online marketing. De ene keer is dat een campagne via social media, de andere keer is dat nieuwe content voor op hun website. In de ochtend ben je bijvoorbeeld bezig met een zoekwoordonderzoek, terwijl je in de middag campagnes via Google Ads beheert. Daarnaast verzorgen we verschillende trainingen op het gebied van online marketing, dus mocht je het leuk vinden om kennis over te dragen kan dat.

Waarom is werken als online marketing consultant bij Hayona leuk?

Laura: “Bij Hayona heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. Hayona biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.”

Ellen: “Iedere dag is anders. De ene dag werk ik voor een hogeschool en werf ik nieuwe studenten via online campagnes terwijl ik de andere dag teksten schrijven over vakanties. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

Lijkt het je leuk om te ontdekken of dit bij je past?

Solliciteer

Klanten waar je voor kan gaan werken