Spring naar de tekst

Vacature Online Marketing Consultant

Direct solliciteren

Wil jij je eigen portfolio aan klanten succesvol maken met online campagnes, webcontent, SEO, Google Ads én trainingen? Dan past de functie voor Online Marketing Consultant (32-40 uur) bij online marketingbureau Hayona perfect bij jouw ambities!

Wat doet een Online Marketing Consultant bij Hayona?

Onze Online Marketing Consultants werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Samen met de klant denken wij na over hun online marketing. De ene keer is dat een campagne via social media, de andere keer is dat nieuwe content voor op hun website. In de ochtend ben je bijvoorbeeld bezig met een zoekwoordonderzoek, terwijl je in de middag campagnes via Google Ads beheert. Daarnaast verzorgen we verschillende trainingen op het gebied van online marketing, dus mocht je het leuk vinden om kennis over te dragen.. dan kan dat zeker!

Is bovenstaande vacature voor Online Marketing Consultant écht iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

Solliciteer direct

Hayona beter leren kennen?

Een resultaatgerichte aanpak, focus op conversie en ‘wat levert het op?’ als centrale vraag kenmerkt ons team aan online marketeers. We werken voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem en Nijmegen én geven al jaren trainingen voor Frankwatching. En dat doen we met hart voor het vak!

Hayona is onderdeel van WebNL creative studios, een middelgroot digitaal bureau met brede dienstverlening. Hierdoor kun je als Online Marketing Consultant bij Hayona ook gaan samenwerken met andere specialisten op het gebied van merkstrategie, marketing, design en development.

Wat maakt werken als Online Marketing Consultant bij Hayona interessant?

Laura: “Bij Hayona heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. Hayona biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.”

Ellen: “Iedere dag is anders. De ene dag werk ik voor een hogeschool en werf ik nieuwe studenten via online campagnes terwijl ik de andere dag teksten schrijf over vakanties. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

Klinkt dit als een functie die bij je past?

Solliciteer

Klanten waar je voor kan gaan werken