Spring naar de tekst

Vacature Online Campagne Marketeer

Direct solliciteren

Online marketingbureau Hayona groeit en wij zoeken daarom naar een:

Online Campagne Marketeer (24-40 uur)

Je eigen werkzaamheden bepalen. Je eigen baan creëren. Ervaring is niet vereist.

We zoeken bij Hayona een online campagne marketeer. Je hoeft geen ervaring te hebben, het enige wat wij vragen is een achtergrond in communicatie/marketing of economie en dat je het vak online marketing wilt leren. Heb je al wel ervaring met het opzetten en beheren van online campagnes en wil je juist aan de bureaukant komen werken voor verschillende interessante klanten? Ook dan is dit een leuke functie voor jou.

Werken bij een online marketingbureau?

Solliciteer direct

Wat doet een online campagne marketeer bij Hayona?

Hayona is een specialist in online marketing en websites. Onze online campagne marketeers werken voor verschillende klanten. Profit en non-profit, bekend en (nog) minder bekend. Samen met de klant denken wij na over hun online campagnestrategie. De ene keer is dat een campagne via TikTok en Instagram, de andere keer past een campagne via Google Ads beter. In de ochtend ben je bijvoorbeeld bezig met het uitwerken van een campagnestrategie, terwijl je in de middag campagnes opzet via DV360. Daarnaast verzorgen we verschillende trainingen op het gebied van online campagnes, dus mocht je het leuk vinden om kennis over te dragen kan dat.

Waarom is werken als online campagne marketeer bij Hayona leuk?

Ellen: “Iedere dag is anders. Door de verschillende klanten, ben je iedere dag met een ander product of dienst bezig. De ene dag werf ik studenten, terwijl ik de volgende dag bezig ben met verkopen van een tijdschrift. Deze afwisseling maakt mijn werk erg leuk.”

Laura: “Bij Hayona heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. Hayona biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.”

Lijkt het je leuk om te ontdekken of dit bij je past?

Solliciteer

Klanten waar je voor kan gaan werken