Spring naar de tekst

Vacature Online Campagne Marketeer

Direct solliciteren

Wil jij je eigen portfolio aan klanten succesvol maken met online campagnes via kanalen als Meta, LinkedIn, TikTok en DV360? Dan past de functie voor Online Campagne Marketeer (32-40 uur) bij online marketingbureau Hayona perfect bij jouw ambities!

Wat doet een Online Campagne Marketeer bij Hayona?

Onze Online Campagne Marketeers werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Samen met de klant denken wij na over hun online campagnestrategie. De ene keer is dat een campagne via TikTok en Instagram, de andere keer past een campagne via Google Ads beter. In de ochtend ben je bijvoorbeeld bezig met het uitwerken van een campagnestrategie, terwijl je in de middag campagnes opzet via DV360. Daarnaast verzorgen we verschillende trainingen op het gebied van online campagnes, dus mocht je het leuk vinden om kennis over te dragen… dan kan dat zeker!

Is bovenstaande vacature voor Online Campagne Marketeer écht iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

Solliciteer direct

Hayona beter leren kennen?

Een resultaatgerichte aanpak, focus op conversie en ‘wat levert het op?’ als centrale vraag kenmerkt ons team aan online marketeers. We werken voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem en Nijmegen én geven al jaren trainingen voor Frankwatching. En dat doen we met hart voor het vak!

Hayona is onderdeel van WebNL creative studios, een middelgroot digitaal bureau met brede dienstverlening. Hierdoor kun je als Online Campagne Marketeer bij Hayona ook gaan samenwerken met andere specialisten op het gebied van merkstrategie, marketing, design en development.

Wat maakt werken als Online Campagne Marketeer bij Hayona interessant?

Laura: “Bij Hayona heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. Hayona biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.”

Ellen: “Iedere dag is anders. De ene dag werk ik voor een hogeschool en werf ik nieuwe studenten via online campagnes terwijl ik de andere dag teksten schrijf over vakanties. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.”

Klinkt dit als een functie die bij je past?

Solliciteer

Klanten waar je voor kan gaan werken