Spring naar de tekst

Vacatures online marketing

Vacature Online Marketing Consultant

Bekijken

Vacature Online Campagne Marketeer

Bekijken

Online Marketing consultant

Hayona groeit en zoekt regelmatig nieuwe collega’s voor de functie van online marketing consultant – iemand die zich verder wil ontwikkelen in online campagnes, Google Analytics of SEO en die het leuk vindt om in een enthousiast team te werken voor interessante klanten. Ook is er regelmatig ruimte voor iemand in het team dat WordPress websites bouwt.

Online Marketing Consultant

Er is een concrete vacature voor een Online Marketing Consultant.

Online Campagne Marketeer

Er is een concrete vacature voor een Online Campagne Marketeer.

Op dit moment is er geen concrete vacature voor de afdeling WordPress websites, maar een open sollicitatie is welkom.

Ervaring niet nodig

Vind je het raar dat in alle vacatures kandidaten met ervaring worden gevraagd? Dat vinden wij ook! Als je starter bent op de arbeidsmarkt dan ben je bij Hayona wel van harte welkom! Je krijgt bij ons tijd om te leren en je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld om je Google certificering te behalen als online marketing consultant; daarvoor krijg je de tijd en ook begeleiding van je collega’s.

Het doel is dat je na een ruime inwerkperiode zelfstandig met klanten kunt werken en voor hen een echte gesprekspartner bent. Online marketing consultants bij Hayona hebben vaak een achtergrond in communicatie en/of marketing.

Kandidaten met een streepje voor

Op dit moment is het een pré als je affiniteit hebt met auto’s, met onderwijs of met goede doelen, omdat we in deze markten snel groeien.

Bij een Google Partner werken?

Solliciteren