Spring naar de tekst

Vacatures

Online Marketing consultant

Hayona groeit en zoekt nieuwe collega’s voor de functie van online marketing consultant. Ben je iemand die zich verder wil ontwikkelen in online campagnes, Google Analytics en SEO? Lijkt het je leuk om in een enthousiast team te werken voor interessante klanten? Neem dan contact met ons op!

Ervaring niet per se nodig

Om het vak goed te leren op de manier die Hayona succesvol heeft gemaakt gaat onze voorkeur uit naar mensen met niet al te veel ervaring, bijvoorbeeld 1 – 2 jaar, maar ook als je starter bent op de arbeidsmarkt ben je van harte welkom! Je moet bereid zijn om je Google certificering te behalen; daarvoor krijg je de tijd en ook begeleiding van je collega’s.

Het doel is dat je na een ruime inwerkperiode zelfstandig met klanten kunt werken en voor hen een echte gesprekspartner bent. Online marketing consultants bij Hayona hebben vaak een achtergrond in communicatie en/of marketing.

Kandidaten met een streepje voor

Op dit moment is het een pré als je affiniteit hebt met auto’s, omdat we in deze markt snel groeien. Het is ook een voordeel als je niet te ver van Nunspeet woont of wilt komen wonen en je rijbewijs hebt.

Bij een Premier Google Partner werken?

Solliciteren