Spring naar de tekst

Vacatures

Online Marketing consultant

Hayona groeit en zoekt regelmatig nieuwe collega’s voor de functie van online marketing consultant – iemand die zich verder wil ontwikkelen in online campagnes, Google Analytics of SEO en die het leuk vindt om in een enthousiast team te werken voor interessante klanten.

Op dit moment is er geen concrete vacature, maar een open sollicitatie is welkom.

Ervaring niet per se nodig

Om het vak goed te leren op de manier die Hayona succesvol heeft gemaakt gaat onze voorkeur uit naar mensen met niet al te veel ervaring, bijvoorbeeld 1 – 2 jaar, maar ook als je starter bent op de arbeidsmarkt ben je van harte welkom! Je moet bereid zijn om je Google certificering te behalen; daarvoor krijg je de tijd en ook begeleiding van je collega’s.

Het doel is dat je na een ruime inwerkperiode zelfstandig met klanten kunt werken en voor hen een echte gesprekspartner bent. Online marketing consultants bij Hayona hebben vaak een achtergrond in communicatie en/of marketing.

Kandidaten met een streepje voor

Op dit moment is het een pré als je affiniteit hebt met auto’s, met hoger onderwijs of met goede doelen, omdat we in deze markten snel groeien. Het is ook een voordeel als je niet te ver van Nunspeet woont of wilt komen wonen en je rijbewijs hebt.

Bij een Premier Google Partner werken?

Solliciteren