Spring naar de tekst

WordPress UX Designer

Online marketingbureau Hayona groeit en is op zoek naar een:

UX Designer voor WordPress

Hayona is specialist in online marketing en werkt voor gerenommeerde klanten. De websites die wij in WordPress bouwen zijn altijd gericht op vindbaarheid in Google, meetbaarheid in Analytics en interactie met de gebruiker. We blijven dicht bij de standaard WordPress en gebruiken bewust geen visual editors of standaard thema’s, maar leveren elke klant een uniek, eigen ontwerp.

Onze visie op WordPress is uniek en geeft klanten flexibiliteit, vrijheid en gebruiksgemak. Websites die Hayona ontwikkelt worden opgeleverd met een hoge score in de Core Web Vitals van Google en zijn gericht op conversie; daarbij spelen het design en de frontend een bepalende rol.

Spreekt deze manier van werken met WordPress jou aan? Neem dan contact op voor meer informatie over deze vacature. We zijn op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Werkervaring mag, maar is niet noodzakelijk!
  • Ook als je net klaar bent met je studie ben je bij Hayona welkom.
  • Je hebt een MBO-4 diploma of HBO
  • Je hebt ervaring met UX Design (webdesign)
  • Je hebt affiniteit met HTML en CSS of het lijkt je leuk om dat te leren
  • Kennis van WordPress is een pré, maar dat mag je ook bij ons gaan leren
  • Je vindt het leuk om met klanten te overleggen

Hayona heeft een werkweek van 40 uur, maar parttime is ook mogelijk.

Hayona is een ontzettend leuk bureau met een fijne werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. We doen hele innovatieve dingen voor grote en interessante klanten. De details vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Werken bij een Premier Google Partner?

Solliciteren