Bureau voor online marketing

Skip navigation MENU

Nieuws

Google Analytics in 60 minuten

Wil je veel doen met Google Analytics maar heb je weinig tijd? Koop dan het handige boekje “Google Analytics in 60 minuten”, geschreven door Hayona consultants Pascal Selles en Leon Korteweg.

Nieuwe landingspagina voor Marcel Boudesteyn

Hayona heeft voor financieel adviseur Marcel Boudesteyn een SEO landingspagina ontwikkeld op basis van een eigen WordPress thema. Met de nieuwe landingspagina volgt financieel adviesbureau Boudesteyn en Partners een trend in online marketing die erop gericht is om de doelgroep snel de juiste informatie te bieden. Eén pagina met gerichte informatie over een product, een […]

Wijzigingen cookiewet

Begin 2015 is er een wijziging doorgevoerd in de cookiewet, deze wijziging is gebaseerd op de Europese wetgeving. Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd als het gaat om het wel of niet toestemming vragen van de bezoekers van uw website.

Hayona bouwt landingspagina’s

Een goede landingspagina laten maken is een bewezen methode om meer klanten te bereiken. Een landingspagina is een conversiegerichte pagina voor het genereren van leads, het heeft dus maar één doel: de bezoeker contact laten opnemen. Hayona verzorgt sinds kort ook landingspagina’s.