Spring naar de tekst

Online marketing certificering - Google

Een online bureau selecteren is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er heel veel goede bureaus in Nederland waar u terecht kunt voor uw online marketing activiteiten. Een objectief gegeven dat u kan helpen bij de keuze is de officiële certificering. Hayona heeft een aantal certificeringen:

Google partner

Het Google partner logo is een belangrijk criterium om te bepalen of er bij het bureau voldoende kennis aanwezig is om uw Adwords campagnes te beheren of andere Google gerelateerde diensten te verlenen. Hayona is officieel Google partner. Hiervoor moeten de Hayona consultants jaarlijks pittige examens afleggen en Hayona moet een bepaalde omzet halen. Daarnaast worden de adviezen en tips van Hayona voortdurend door Google gecontroleerd. U kunt op het logo klikken om te verifiëren of het ook echt klopt; u komt dan op een Google pagina met informatie over het bureau.

Google Analytics Certified

Dit certificaat staat op naam van een persoon binnen het bedrijf en geeft aan dat deze persoon voldoende kennis heeft van Analytics om uw account te beheren, om u advies te geven of een training te verzorgen.Google Analytics certified
google-analytics-certificering-leon-korteweg

google-analytics-certificering-leonie-vd-scheer

google-analytics-certificering-pascal-selles