Bureau voor online marketing

Skip navigation MENU

Over Hayona - Internetbureau

Hayona is een full service internetbureau opgericht in 2002 en wordt gekenmerkt door een praktische kijk op online marketing. Geen dikke rapporten of wollige verhalen maar meedenken én meewerken aan concrete resultaten. Internetbureau Hayona gelooft in focus, in dingen doen waar we goed in zijn.

Een internetbureau en transparantie; gaat dat samen?

Jazeker, dat bewijst Hayona dagelijks. Helaas klopt het dat veel internetbureaus dingen doen of zeggen die u als opdrachtgever niet begrijpt. Met als gevolg dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Of schrikt van de kosten die vooraf anders voorgespiegeld waren. Internetbureau Hayona vertelt u precies wat er gaat gebeuren, hoeveel het gaat kosten en welke resultaten u kunt verwachten. Desgewenst dragen wij zelfs alle kennis die u denkt nodig te hebben aan u over.

Online marketing is ons vak. Met onze kennis van het internet, websites, online adverteren, vindbaarheid en Analytics én onze Google en Microsoft certificeringen willen wij graag een bijdrage leveren aan uw succes. Dat doen wij als full service internetbureau in drie hoofdactiviteiten:

  1. Online marketing
  2. Trainingen
  3. Websites

Deze manier van werken heeft gezorgd voor een lange lijst van tevreden klanten.

Hayona is tevens eigenaar van dé kennisbank over online marketing InterPedia.

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag vrijblijvend meer informatie