Spring naar de tekst

MKB websites

Een website is onmisbaar, ook voor kleinere bedrijven. Omdat consumenten én bedrijven vrijwel altijd eerst rondkijken op het internet voordat ze iets kopen. Maar helaas is voor veel MKB’ers een professionele maatwerk website een te grote uitgave en blijven ze zitten met een enigszins amateuristische MKB website die slecht gevonden wordt in Google.

Goedkope websites voor het MKB

Hayona ontwikkelt maatwerk websites maar biedt bedrijven met een kleiner budget de mogelijkheid om via de Websitemaker een professionele website te laten bouwen. De Websitemaker heeft een uniek concept ontwikkeld waarmee een MKB website gebouwd kan worden voor een laag bedrag. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en vindbaarheid in Google! Er wordt gebruik gemaakt van de allerlaatste technieken en alle kennis die Hayona als officieel Google partner heeft is verwerkt in deze professionele MKB websites.

MKB website vanaf € 750

Het uitgangspunt is een volledig ingerichte website met uw eigen logo, 5 pagina’s en een contactformulier, in een kleur naar keuze en vindbaar in Google voor € 750. Deze website wordt door De Websitemaker gebouwd in een professioneel WordPress systeem zodat u de inhoud zelf kunt bijhouden en de site ook eenvoudig kunt laten uitbreiden. Door Hayona of door een andere websitebouwer met kennis van WordPress.