Spring naar de tekst

Website Migratie

Wanneer het tijd is om uw website te migreren naar een nieuwe en verbeterde versie, staan wij klaar om te helpen. Met onze expertise en ervaring helpen we bedrijven om een soepele en succesvolle overgang te maken naar de nieuwe website.

Contact opnemen

Hoe Hayona kan helpen bij je website migratie

Hayona is er om je te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van je website migratie, zodat je een succesvolle en naadloze overgang kunt ervaren. Met onze expertise in ontwerp en ontwikkeling, aandacht voor zoekmachineoptimalisatie en conversieoptimalisatie, en onze toewijding aan kwaliteit en ondersteuning, zijn we er om je website migratie soepel en succesvol te maken. Ontdek vandaag nog hoe Hayona je partner kan zijn bij het realiseren van je digitale ambities.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Content migratie

Het overbrengen van je bestaande inhoud naar de nieuwe website is een cruciaal aspect van de migratie. Ons team zal ervoor zorgen dat al je waardevolle inhoud correct wordt overgezet en dat eventuele wijzigingen in de URL-structuur worden opgevangen met 301 redirects. Op deze manier minimaliseren we het risico op verlies van zoekrangschikking en organisch verkeer.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Bij Hayona begrijpen we het belang van zoekmachineoptimalisatie bij een website migratie. We zorgen ervoor dat je nieuwe website SEO-vriendelijk is door het implementeren van best practices, zoals het optimaliseren van metadata, het verbeteren van de laadsnelheid en het configureren van correcte verwijzingen om de organische zichtbaarheid en het verkeer te behouden of zelfs te verbeteren.

 

Ontdek hoe Hayona je kan helpen jouw digitale ambities waar te maken.

Contact

Als je van plan bent om naar een nieuw domein te migreren, is het belangrijk om dit zorgvuldig te plannen en rekening te houden met de indexering van Google. Hier volgen een aantal waardevolle tips:

  1. Eerst het domein migreren, dan het design en de inhoud
   Als je besluit om naar een nieuw domein te migreren, raden we aan om eerst de verhuizing van het domein te voltooien en te wachten tot Google het nieuwe domein goed heeft geïndexeerd voordat je daadwerkelijk het nieuwe design en de nieuwe inhoud implementeert. Dit is met name van belang als je huidige website goed wordt geïndexeerd en organisch verkeer genereert.

   Waarom is dit belangrijk?
   Wanneer je overschakelt naar een nieuw domein, kan het enige tijd duren voordat Google het nieuwe domein volledig heeft geïndexeerd en vertrouwen heeft opgebouwd. Als je te snel overgaat naar het nieuwe design en de nieuwe inhoud voordat Google de kans heeft gehad om het nieuwe domein te verkennen, loopt je het risico dat je website tijdelijk wordt verzwakt in de zoekresultaten.

  2. Extra voorzichtig zijn met de inhoud
   Als je ervoor kiest om alles in één keer te migreren, moet je extra voorzichtig zijn met de inhoud. Zorg ervoor dat de nieuwe website overeenkomt met de belangrijkste elementen van de oude website, zoals relevante pagina’s, artikelen, afbeeldingen en andere media. Als er inhoud wordt verwijderd, is het essentieel om 301 redirects in te stellen om ervoor te zorgen dat bezoekers die oude links volgen naar de juiste pagina’s op de nieuwe website worden geleid. Dit helpt niet alleen om een positieve gebruikerservaring te behouden, maar ook om zoekrangschikking en organisch verkeer te behouden.
  3. De waarde van content niet onderschatten
   Het is belangrijk om de waarde van content tijdens het migratieproces niet te onderschatten. Goede content speelt een cruciale rol bij het aantrekken van bezoekers, het opbouwen van autoriteit en het stimuleren van conversies. Zorg ervoor dat je je content zorgvuldig beoordeelt en, indien nodig, optimaliseert tijdens het migratieproces. Houd rekening met relevante zoekwoorden, metadata en de algehele kwaliteit van de inhoud.

Hayona helpt je bij je website migratie

Bij Hayona begrijpen we het belang van een naadloze migratie naar een nieuw domein. Ons team van experts kan je begeleiden bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle migratie, waarbij rekening wordt gehouden met zowel technische aspecten als inhoud gerelateerde overwegingen. We zorgen ervoor dat je nieuwe website een sterke basis heeft en klaar is om organisch verkeer te behouden en te laten groeien.

Hulp nodig bij een website migratie?

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe Hayona u kan helpen bij uw website migratie.

Naar boven