Spring naar de tekst

CMS selectie

Is het bouwen en onderhouden van websites alleen iets voor technici of designers? Gelukkig niet! Web content management is de verantwoordelijkheid van online marketing professionals. Het bijhouden van de website moet snel, intuïtief en simpel kunnen gebeuren. Dit is mogelijk met een goed CMS (content management systeem). Hayona is uw aangewezen partner voor CMS selectie en CMS advies.

Onafhankelijk CMS advies bestaat niet

Het aanbod van CMS producten is enorm en ze verschillen sterk van elkaar. Hierdoor kunnen veel bedrijven het CMS aanbod niet meer overzien. En wij eerlijk gezegd ook niet, terwijl Hayona toch veel ervaring heeft met meerdere leveranciers. Écht onafhankelijk CMS advies bestaat niet, want wie kent de honderden producten die er alleen al in Nederland zijn?

CMS selectie checklist

Onze oplossing: een praktische checklist en een snel advies. En voor wie het nóg sneller wil heeft Hayona al een eigen CMS selectie gemaakt waar we uitstekende ervaringen mee hebben. Eén welgemeend advies: kies nooit, echt nooit een CMS dat door uw bureau zelf is ontwikkeld! U loopt daarmee altijd achter de feiten aan.

Lees meer over de voordelen van web content management, of de CMS selectie van Hayona.