Spring naar de tekst

Tijd voor een nieuwe website

Beter gevonden worden? Een nieuw design? Meer conversie van je website of webshop? Wat de aanleiding ook is voor een nieuwe of verbeterde website; wij kunnen je helpen.

Website voorbeelden

Websites van Hayona zijn speciaal omdat we niet alleen webbouwer zijn, maar ook online marketing specialist. Je doelgroepen bereiken doe je met online marketing. Maar je doelgroepen overtuigen doe je op je website

Neem vrijblijvend contact op als je geïnteresseerd bent in één van de volgende diensten:

  • Concept, strategie en design
  • Conversie optimalisatie
  • Realisatie in WordPress
  • Content productie en SEO
  • Beheer en onderhoud

Hieronder lees je er meer over, of bekijk een aantal voorbeelden.

 

Websites bekijken?
Voorbeelden

Een website die overtuigt

Het is niet vanzelfsprekend dat je met een nieuwe website ook echt je doelgroep bereikt én overtuigt. Dat kan alleen door tijdens het ontwikkelen van het concept, bij het grafisch design, bij de technische realisatie en bij het produceren van de content de juiste keuzes te maken. Zodat bezoekers je nieuwe website goed kunnen vinden in Google, snel bij de juiste informatie komen en onder de indruk zijn van design en gebruiksvriendelijkheid. Zo’n website betaalt zich vanzelf terug.

Concept en Strategie

We kunnen alleen met de allerbeste oplossing komen als we jouw situatie goed begrijpen. Daarom nemen we je bij de start van het project mee in het beschrijven van je online strategie. Helder, kort en met duidelijke wensen en doelstellingen.

Een succesvolle strategie sluit natuurlijk aan bij de behoefte van je doelgroep. Hiervoor hoef je geen duur onderzoek uit te voeren; met behulp van Google Analytics ontdekken we samen wat de customer journey van je doelgroep is.


Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Design en gebruikerservaring

Jouw website moet dezelfde kwaliteit uitstralen als het werk dat je elke dag levert. Wij begrijpen dat je website uiteindelijk het gezicht van je organisatie is op het internet. Daarom zullen we de visuele identiteit van je organisatie in het proces bewaken en ontwikkelen we op basis van je huisstijl een aantrekkelijk en creatief ontwerp.

Maar bij Hayona gaat design verder dan alleen een heel mooi grafisch ontwerp; we noemen het UX design waarbij ook de ervaring die je biedt aan de bezoekers én de conversie een belangrijke rol spelen. Met behulp van van wireframes, navigatiestructuren en conversiefunnels gaan we aan de slag met het functioneel en grafisch ontwerp.

Een goede website betaalt zichzelf terug.

Conversie Optimalisatie

Misschien heb je al een mooie website of webshop maar wil je er meer uithalen. In plaats van een volledig nieuw ontwerp kun je dan ook kiezen voor conversie optimalisatie. Met behulp van objectieve data uit Analytics brengen we verbeteringen aan in design, navigatie, klikpaden en content. Wat goed is houden we en wat beter kan doen we anders.

Realisatie in WordPress

De doelstellingen zijn duidelijk en het design is goedgekeurd, nu is het tijd om te gaan bouwen. Je nieuwe website wordt gerealiseerd in WordPress, het meest gangbare open source CMS. Zo blijf je onafhankelijk, kun je altijd overstappen naar een ander bureau en hoef je niet te betalen voor licentiekosten.

Content is king

Planning en productie van goede content is misschien wel het meest onderschatte deel van veel websiteprojecten. Dat is jammer, want content is de belangrijkste factor voor vindbaarheid en conversie van je website. Zonder goede content is er geen resultaat.

Met onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van online copywriting en SEO is Hayona een goede partij voor het uitbesteden en/of begeleiden van content creatie voor je nieuwe website. Hayona heeft ook ervaring met grootschalige content migratie.

Bezoekers komen niet vanzelf op je website.

Werken aan groei

Bezoekers komen niet vanzelf op je website. Afhankelijk van je wensen richten we zoekmachine optimalisate in of online campagnes via Google Ads, Social Media of Affiliate marketing. We monitoren wat je website oplevert en sturen bij waar nodig. Dat is geen eenmalige activiteit, maar een structureel proces van meten en verbeteren. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor een maandelijks servicecontract, waarbinnen al onze diensten kunnen worden afgenomen, inclusief trainingen en consultancy op locatie.

Beheer en onderhoud van je website

Het WordPress systeem en de bijbehorende plugins krijgen zeer regelmatig updates, die belangrijk zijn voor stabiliteit en veiligheid van je website. Met een website onderhoudscontract controleren wij regelmatig deze updates en monitoren we je website m.b.t. snelheid, veiligheid, SEO en uptime. Je ontvangt maandelijks een rapport.

Toe aan een nieuwe website?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Naar boven