Spring naar de tekst

Tijd voor een nieuwe website

Wil je beter gevonden worden? Is er een nieuwe huisstijl? Levert de huidige website te weinig op? Wat de aanleiding ook is voor een nieuwe website; wij kunnen je helpen.

Leasem.nl

Lease'm

Kies je nieuwe leaseauto

Lease'm is het nieuwe private-lease merk van MKBLease. Hayona mocht het gehele online traject van strategie tot ontwikkeling begeleiden.

Bekijk de website
geloofhoopensyrie.nl

EO, Kerk in Actie, World Vision en Dorcas

Fondsenwerving Syrië

In minder dan twee maanden realiseerde we onder grote tijdsdruk een maatwerk fondsenwerving website samen met vier goede doelen.

Het is niet vanzelfsprekend dat je met een nieuwe website ook daadwerkelijk je doelgroep bereikt. Dat kan alleen door tijdens het ontwikkelen van het concept, bij het grafisch design, bij de technische realisatie en bij het schrijven van de content de juiste keuzes te maken. Zodat bezoekers je nieuwe website goed kunnen vinden in Google, snel de juiste informatie vinden en onder de indruk zijn van design en gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je groeien en betaalt je nieuwe website zich vanzelf terug.

In vijf stappen naar je nieuwe website

Stap 1: Concept en strategie

We kunnen alleen met de allerbeste oplossing komen als we jouw situatie goed begrijpen. We nemen je bij de start van het project mee in het creëren van een effectieve online strategie. Samen scherpen we de doelstellingen aan en brengen we je wensen helder in kaart.

Een succesvolle strategie brengt de belangen van je organisatie samen met de behoefte van je doelgroep. Om deze in kaart te brengen hoef je geen duur onderzoek uit te voeren. Als je Google Analytics op je huidige site hebt beschik je al over een schat aan waardevolle informatie. Door alle beschikbare data te analyseren, ontdekken we samen wat de behoefte en de customer journey van je doelgroep is.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Stap 2: Design

Jouw website moet dezelfde kwaliteit uitstralen als het werk dat je elke dag levert. Wij begrijpen dat je website uiteindelijk het gezicht van je organisatie op internet is. We gaan daarom zo ver als nodig is om de visuele identiteit van je organisatie in het proces te bewaken en zorgen voor een aantrekkelijk en creatief ontwerp.

Design gaat niet alleen over het uiterlijk van je website, maar ook over hoe je website werkt en de ervaring die je biedt aan bezoekers. Met je doelgroep en je doelstellingen als uitgangspunt werken we het functionele en grafische deel van je website uit. Dat doen we in de vorm van wireframes, navigatiestructuren en conversiefunnels.

Een goede website betaalt zichzelf terug.

Stap 3: Content

Planning en productie van goede content is het meest onderschatte deel van bijna ieder websiteproject. Dat is jammer, want content is de belangrijkste factor voor vindbaarheid en conversie van je website. Zonder goede content is er geen resultaat.

Met onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van online copywriting en SEO is Hayona een goede partij voor het uitbesteden en/of begeleiden van content creatie voor je nieuwe website. Hayona heeft ook ervaring met grootschalige content migratie trajecten.

Stap 4: Realisatie

De plannen zijn klaar en het design is goedgekeurd, nu is het tijd om te gaan bouwen. Je nieuwe website wordt gerealiseerd in WordPress, het meest gangbare open source CMS. Zo blijf je onafhankelijk, kun je altijd overstappen naar een andere ontwikkelaar en hoef je niet te betalen voor licentiekosten. Waar nodig realiseren we koppelingen met andere systemen, zoals CRM, marketing automation, voorraadbeheer, etc.

Bezoekers komen niet vanzelf op je website.

Stap 5: Werken aan groei

Bezoekers komen niet vanzelf op je website. Afhankelijk van je wensen zetten we zoekmachine optimalisate in of online campagnes via Google Ads, Social Media of Affiliate marketing. Kenmerkend voor dit proces is dat we samen voortdurend bijhouden wat het je organisatie oplevert en steeds bijsturen om meer resultaat te halen. Dit is niet een eenmalige activiteit, maar een structureel proces van meten en verbeteren. Veel van onze opdrachtgevers kiezen in deze fase voor een maandelijks servicecontract, waarbinnen al onze diensten kunnen worden adgenomen, inclusief trainingen en consultancy op locatie.

Toe aan een nieuwe website?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Naar boven