Spring naar de tekst

Projecten

Het laten uitvoeren van online projecten is de ideale manier om snel uw doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om het snel lanceren van een landingspagina, het bouwen van een nieuwe website, het optimaliseren van een bestaande website voor Google of het opzetten van een Adwords campagne; bij Hayona bent u aan het juiste adres.

Liever kleine stappen dan een ‘big bang’

Internet projecten zijn vaak dynamisch omdat je tijdens de uitvoering vaak tot nieuwe inzichten en ideeën komt. Daar moet ook ruimte voor zijn om tot het beste resultaat te komen. Vandaar dat online projecten veel beter tot hun recht komen als ze in kleinere stappen worden uitgevoerd. Grote, complexe en rigide projecten passen niet goed bij het internet en leiden vaak tot frustratie, vertraging en kostenoverschrijdingen.

Hayona geeft de voorkeur aan projecten die overzichtelijk zijn en iedereen enthousiast maken. Snel resultaat zien motiveert het meeste en een website is toch nooit af. Een campagne gedraagt zich iedere dag anders en Facebook kan morgen alweer ‘uit’ zijn!