Spring naar de tekst

Interim online marketing

Goede online marketing professionals zijn schaars. Vooral online marketeers die niet alleen het internet goed kennen, maar ook beseffen dat het om concrete resultaten gaat. Hippe jongens en meisjes die alles weten van Facebook en Youtube zijn er natuurlijk voldoende, maar echte specialisten die uw doelstellingen kunnen vertalen naar een goede internet strategie zijn vaak moeilijk te vinden. Herkenbaar? Dan is interim online marketing de uitkomst.

Snel inzetbare interim online marketing

Misschien is het tijdelijk inzetten van een ervaren consultant voor interim online marketing wel een goede optie. Snel verbeteringen doorvoeren, afrekenen op resultaten en kennis laten overdragen op uw eigen medewerkers. Bijvoorbeeld over zoekmachine optimalisatie, Google Adwords en Google Analytics, website optimalisatie, de inzet van sociale netwerken, Youtube, of LinkedIn.

Interim internet marketing biedt u de gelegenheid om zonder lange termijn verplichting een topper in huis te halen waarmee u direct resultaten boekt maar ook uw eigen mensen kunt stimuleren en opleiden. Geïnteresseerd in interim online marketing? Neem dan snel geheel vrijblijvend contact op.