Spring naar de tekst

Uitvoering

Hayona onderscheidt zich door het delen en overbrengen van kennis. Maar soms wilt u gewoon alles aan een expert overlaten en u concentreren op waar u goed in bent. Dat begrijpen wij en daarom bieden wij full service internet marketing voor organisaties in iedere branche.

Full service internet marketing – transparant

Het uitbesteden van internet marketing is handig, maar uiteraard wilt u wel weten wat er precies gebeurt, wat het kost en wat het oplevert. Hayona is volledig transparant en rapporteert precies wat de kosten zijn en splitst deze waar nodig duidelijk uit in mediakosten, kosten voor onderhoud en andere uitgaven. U krijgt ook precies de rapportages en management dashboards die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen en ons te beoordelen.

Samengevat kunnen wij u op drie manieren helpen met uitvoerende werkzaamheden:

  • Projecten – Afgebakende werkzaamheden met een duidelijk begin en einde. Bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe website, het optimaliseren van een bestaande site of het inrichten van Google Analytics.
  • Interim opdrachten – Tijdelijke inhuur van een ervaren Hayona consultant voor een aantal dagdelen per week. Voor Google Adwords, Google Analytics, SEO of op strategisch niveau.
  • Service contracten – Afspraak voor een vast aantal uren per maand die u kunt gebruiken voor alle voorkomende werkzaamheden. Vooral handig voor het onderhoud van Adwords campagnes en websites.

Tevreden klanten

Hayona heeft de afgelopen jaren vele klanten mogen helpen in uiteenlopende sectoren. Bekijk gerust de lijst met opdrachtgevers en lees de cases voordat u contact met ons opneemt. Wanneer u vooral veel zelf wilt uitvoeren dan is ondersteuning via advies misschien interessanter.