Spring naar de tekst

Training LinkedIn adverteren

LinkedIn is het grootste zakelijke social media platform in Nederland en heeft meer dan 6 miljoen leden. De gebruikers van LinkedIn nemen hun profiel vaak erg serieus. Het is immers je visitekaartje wanneer je op zoek bent naar een andere baan of graag nieuwe opdrachten wilt binnenhalen. De informatie in de profielen is daarom erg betrouwbaar en dat biedt enorme kansen om precies de juiste doelgroep te bereiken. Hoe? Onze training LinkedIn adverteren helpt u verder!

Zelf LinkedIn campagne opzetten?

Offerte aanvragen

Relevant adverteren met LinkedIn

Adverteren via LinkedIn biedt volop kansen. Het is mogelijk om precies die ene persoon te bereiken met een bepaalde opleiding, werkervaring of zakelijke interesse. Bent u op zoek naar nieuw personeel? Of wilt u in contact komen met die ene manager van een bepaalde afdeling? Met LinkedIn adverteren is het allemaal mogelijk.

Onderwerpen van de training LinkedIn adverteren

  • Hoe zet ik een LinkedIn advertentie account op?
  • Hoe organiseer ik mijn LinkedIn campagnes?
  • Hoe kies ik de juiste doelgroep?
  • Hoe maak ik opvallende en effectieve LinkedIn advertenties?
  • Hoe krijg ik inzicht in de opbrengsten?
  • Hoe kan ik meer resultaat halen uit mijn campagne budget?
  • Hoe kan ik mijn bedrijfspagina verbeteren?

Uw LinkedIn contentstrategie

Campagnes op LinkedIn moeten nooit los gezien worden van uw andere activiteiten op LinkedIn. Heeft u uw LinkedIn bedrijfspagina goed ingericht? Maakt u wel gebruik van alle mogelijkheden? Plaatst u regelmatig interessante en relevante berichten? En wat werkt wel en wat werkt niet goed voor uw organisatie? Al deze aspecten kunnen wij meenemen in onze op maat gemaakte in-company trainingen voor LinkedIn.