Spring naar de tekst

Adwords training

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van Google AdWords. De mogelijkheden van dit online advertentieprogramma zijn enorm en de resultaten verbluffend goed. Google AdWords is een programma dat telkens nieuwe functies biedt die inspelen op de laatste ontwikkelingen. Daarmee neemt echter ook de complexiteit van Google AdWords toe en is het belangrijk om te investeren in kennis, bijvoorbeeld met een Google Adwords training.

Zelf Google Adwords campagnes beheren?

Offerte aanvragen

Google Adwords training door een gecertificeerde trainer

Google AdWords levert de beste resultaten op wanneer er dagelijks aandacht aan wordt besteed. Vooral bij grotere organisaties doe je dat er niet zo maar even bij en is goede kennis van alle mogelijkheden die Google AdWords biedt onmisbaar. Hayona verzorgt daarom in-company Google AdWords trainingen op maat die u in staat stellen om zelf Google AdWords campagnes op te zetten en te beheren. De training wordt verzorgt door een gecertificeerde Google AdWords Professional.

Onderwerpen van de Google AdWords training

De trainingen van Hayona zijn altijd op maat gemaakt, dit zijn mogelijke onderwerpen:

  • Inrichten van een eigen Google AdWords account
  • Google AdWords campagnes opzetten en onderhouden
  • AdWords advertenties maken
  • Gerichte Google Adwords campagnes opzetten (targetten)
  • Resultaten analyseren en optimaliseren met Google Analytics
  • Optimalisatie van de campagnes
  • Uw externe Adwords bureau aansturen

De Google AdWords training wordt geheel afgestemd op uw specifieke situatie met voorbeelden van uw eigen AdWords account en oefeningen gericht op het verbeteren van uw campagnes. Wilt u de Google AdWords campagnes niet volledig in eigen beheer doen? Dan kunt u uw Google AdWords uitbesteden aan Hayona of uw lopende AdWords campagnes laten optimaliseren. Ook kunt u ons een second opinion laten doen van uw huidige campagnes die zijn ondergebracht bij een ander bureau.