Spring naar de tekst

Training adverteren in Facebook en Instagram

Hoe weet u of u met adverteren op het internet de juiste doelgroepen bereikt? Heeft u genoeg van de dure banners op websites die niets opleveren? Adverteert u al met Google Adwords maar wilt u graag nieuwe doelgroepen bereiken en uw budget spreiden? Misschien is dan onze Training voor adverteren op Facebook en Instagram iets voor u.

Zelf Facebook campagnes beheren?

Offerte aanvragen

Het verschil: relevant adverteren

Adverteren op sociale netwerken en video sites zoals Facebook, Instagram en LinkedIn biedt u ongekende mogelijkheden. Het gaat hier niet om willekeurig adverteren of het inkopen van bannerposities, maar om gericht online adverteren bij precies de juiste doelgroepen. U bereikt alleen díe mensen die u ook wílt bereiken. Geen weggegooid geld en hoge conversiepercentages.

Onderwerpen van de training Facebook en Instagram adverteren

  • Hoe organiseer ik mijn Facebook advertentie account?
  • Hoe stem ik Facebook en Instagram advertenties af op mijn doelgroep?
  • Hoe maak ik aantrekkelijke advertenties?
  • Hoe meet ik het effect van Facebook advertenties?
  • Hoe kan ik de kosten per klik verlagen?
  • Hoe kan ik mijn bedrijfspagina verbeteren?

Omdat u in een standaard training Facebook Adverteren meestal geen antwoord krijgt op uw eigen specifieke vragen verzorgt Hayona op maat gemaakte in-company trainingen Facebook Adverteren. U krijgt alle aandacht en de inhoud is afgestemd op uw eigen situatie.

Uw Facebook contentstrategie

Campagnes op Facebook en Instagram moeten nooit los gezien worden van uw contentstrategie. Heeft u uw bedrijfspagina wel op orde? Maakt u wel gebruik van alle mogelijkheden? Plaatst u regelmatig interessante en relevante berichten op Facebook en Instagram? En wat werkt wel en wat werkt niet goed voor uw organisatie? Al deze aspecten kunnen wij meenemen in onze op maat gemaakte in-company trainingen voor Facebook en Instagram.