Spring naar de tekst

Facebook adverteren

Adverteren op Facebook biedt unieke mogelijkheden voor het bereiken van uw doelgroep. Maar hoe werkt dat? Wat levert het meeste op en hoe blijven de kosten beheersbaar? Hayona bepaalt samen met u de strategie en en helpt u bij het bedenken en opzetten van succesvolle Facebook campagnes.

Adverteren op Facebook: de mogelijkheden

U kunt via Facebook op twee manieren adverteren:

  1. Advertenties voor het promoten van uw Facebook pagina en uw berichten
  2. Advertenties om bezoekers rechtstreeks naar uw website leiden

Voor de eerste methode is het belangrijk dat u een goede Facebook pagina heeft. Dat betekent een Facebook pagina met inhoud en berichten die interessant zijn voor uw doelgroep. Zonder deze inhoudelijke basis heeft adverteren op Facebook om nieuwe ‘volgers’ en ‘likes’ te krijgen geen enkele zin.

Voor de tweede methode hoeft u niet persé een eigen Facebook pagina te hebben. U richt uw advertenties op Facebook gebruikers die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Door te klikken op uw advertenties gaan zij rechtstreeks naar uw website. Adverteren op Facebook is vooral geschikt voor bedrijven die zich richten op consumenten (B2C), maar ook voor B2B zijn er in sommige situaties zeker mogelijkheden. Hayona helpt u te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor het adverteren op Facebook en verzorgt de complete campagnes voor u.

Training Facebook adverteren

Wilt u liever uw Facebook campagnes helemaal zelf opzetten en beheren? Hayona verzorgt ook Facebook trainingen op maat om u daarbij te helpen.