Spring naar de tekst

SEO support

Beter gevonden worden in Google (SEO) kunt u met een beetje ondersteuning van een expert heel goed zelf uitvoeren. Vooral als u ook de inhoud van uw website zelf beheert is dat goed te combineren. Gemakkelijk is het niet en het is ook een zaak van lange adem; vertrouw bureaus die u snelle resultaten beloven niet! Voor iedereen die actief met SEO bezig wil zijn biedt Hayona het laagdrempelige SEO support contract.

SEO support van Hayona

Het SEO support contract is simpel van opzet en bestaat uit drie onderdelen:

 1. Maandelijkse rapportage van zoekwoordposities in Google
  U wilt vast graag weten hoe uw website scoort in Google. Zelf controleren in Google? Dat is niet alleen veel werk, maar bovendien is het onbetrouwbaar. Google past namelijk voortdurend uw zoekresultaten aan op basis van uw persoonlijke voorkeur. Hayona gebruikt daarom professionele software waarmee u bij een SEO support contract iedere maand duidelijke en betrouwbare rapporten krijgt.
 2. Maandelijks Analytics dashboard met aantallen bezoekers uit Google
  Iedere maand krijgt u een overzichtelijk dashboard op één A4 met de aantallen bezoekers van uw website die vanuit Google komen. Dit rapport bevat ook een vergelijking met de maand ervoor.
 3. Vragen stellen per email aan Hayona consultants (fair use)
  Bent u bezig met het onderhoud van uw website en heeft u een dringende SEO vraag? Stel hem aan een specialist van Hayona via het speciale support email adres.
 4. Toegang tot InterPedia
  Bij ieder SEO support contract krijgt u gratis toegang tot InterPedia, ook als u verder geen diensten van Hayona afneemt.

Wilt u het schrijven van teksten op uw website uitbesteden? Laat het uitvoeren door Hayona. Makkelijk, snel en gericht op vindbaarheid in Google.