Spring naar de tekst

SEO scan - check uw vindbaarheid in Google

Veel organisaties beseffen dat goed scoren in Google essentieel is maar hebben geen idee of hun website wel goed is ingericht voor SEO. Een professionele SEO check biedt dan uitkomst.

De SEO scan – een eerlijk oordeel

Op het gebied van SEO doen nog altijd de wildste verhalen de ronde over wat wel werkt en wat niet werkt en over ’trucjes’ die belangrijk zijn om hoger in Google te komen. Hayona doet daar niet aan mee. SEO is niet geheimzinnig en met een goede SEO scan kun je feilloos beoordelen of een website de belangrijkste mogelijkheden voldoende benut.

De filosofie van Google

seo trucjesZoekmachine optimalisatie is geen magische truccendoos. Een goede SEO strategie is alleen mogelijk voor wie de filosofie van Google begrijpt; alles is gericht op de eindgebruiker. Het succes van Google is gebaseerd op het uitgangspunt dat iemand die iets zoekt zo snel mogelijk de beste informatie moet vinden. Wat betekent dat nu concreet?

  1. Content – Met stip op nummer 1: unieke inhoud van goede kwaliteit.
  2. Snelheid – Hoe sneller hoe beter, vooral op mobiel.
  3. Veiligheid – Goede hosting, actuele software en een veilige verbinding.
  4. Locatie – Local search is vaak bepalend voor zoekresultaten.
  5. Gebruikersgedrag – Hoe lang blijven bezoekers op uw site?
  6. SEO factoren – Bepalende eigenschappen van de website.

De SEO check van Hayona

seo scanDe SEO scan beoordeelt uw website op een aantal essentiële SEO onderdelen en geeft direct advies met praktische tips voor verbeteringen. Mocht de SEO check daar aanleiding voor geven dan kunt u als vervolg een uitgebreide analyse laten uitvoeren met een zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. Uw website verbeteren begint bij de SEO scan.

De SEO scan wordt uitgevoerd op basis van een eigen Hayona model. Een handmatige SEO-analyse van uw website door een ervaren SEO expert met praktische tips en adviezen voor verbeteringen. Opgeleverd in een document, inclusief gratis telefonisch adviesgesprek.

Second opinion bij nieuwe websites

Staat u op het punt een nieuwe website te lanceren? Laat dan een SEO check doen voordat de site live gaat. De eerste indexering in Google is namelijk erg belangrijk; is die slecht dan duurt het erg lang voordat u dat weer kunt corrigeren. Helaas gebeurt het nog vaak dat een nieuwe website ook een daling van het aantal bezoekers tot gevolg heeft. U kunt dat voorkomen met een extra SEO check.