Spring naar de tekst

Zoekmachine optimalisatie

Wie wil er nu niet hoger in Google? Iedereen uiteraard en dat is precies het probleem; er wordt bijna alleen geklikt op de eerste pagina van Google. En op de eerste pagina van Google tellen alleen de eerste 5 resultaten echt mee. Hoger komen in Google heet SEO of zoekmachine optimalisatie. SEO heeft niets te maken met geheimzinnige trucjes, technische hoogstandjes of geld betalen aan Google. Voor een professioneel en betrouwbaar SEO advies bent u bij Hayona aan het juiste adres.

Uw website hoger in Google?

SEO scan

Zoekmachine optimalisatie advies – SEO

Ook uw doelgroepen zoeken naar producten of diensten via Google. Wie vinden zij eerder, u of uw concurrenten? Met zoekmachine optimalisatie advies is het mogelijk om beter te scoren in Google en meer bezoekers naar uw website te krijgen. Hayona is expert in SEO advies maar gebruikt geen trucjes. Wij baseren ons op de inhoud, op kennis van Google en op heel veel ervaring met SEO.

SEO uitbesteden

Er doen heel veel verhalen de ronde over hoe je hoger moet komen in Google. Een deel daarvan is waar maar een groot deel is helaas onzin. Pas dus op met het uitbesteden van SEO; werk alleen met een betrouwbare SEO expert. Met een verkeerde aanpak loopt u zelfs het risico om helemaal uit de Google resultaten te verdwijnen. Binnen het lijstje met factoren die wél een rol spelen bij SEO zijn er een stuk of acht die het meest belangrijk zijn en waar u zelf actief aan kunt werken. Lees er meer over op InterPedia in het artikel over de werking van SEO.

SEO uitbesteden: wat kunnen wij voor u betekenen?

Hayona consultants weten veel van SEO en hebben bij verschillende opdrachtgevers indrukwekkende resultaten geboekt, zoals te zien is in het voorbeeld onderaan deze pagina.

  • We zouden kunnen beginnen met een SEO scan van uw website
  • Vervolgens kunt u ons de belangrijkste pagina’s laten verbeteren
  • U kunt het verder zelf oppakken met hulp van onze SEO support
  • Wilt u nog een stap verder dan kunt u ook kiezen voor een SEO training

SEO Resultaat