Spring naar de tekst

Google Adwords proberen

Hayona is gecertificeerd door Google en voert voor veel organisaties Adwords campagnes uit. Overtuig uzelf door Google Adwords te proberen met een gratis bonus t.w.v. € 75 van Hayona. De resultaten zijn direct zichtbaar!

Voor MKB bedrijven die vooral lokaal actief zijn is Adwords Express ook een uitstekende mogelijkheid om nieuwe klanten te werven via het internet.

Weinig onderhoud

Een kleine campagne in een niet al te concurrerende markt heeft niet zoveel onderhoud nodig. Zodra deze advertentie getoond worden volstaat het om er af en toe even naar te kijken; Google doet de rest. Werkt u echter met grotere budgetten en is er meer concurrentie, dan is het belangrijk om regelmatig de campagne te analyseren en waar nodig bij te sturen. U kunt hiervoor een servicecontract afsluiten.

Google Adwords proberen; bespaar op andere advertentiekosten

Het kan nooit kwaad om eens kritisch te kijken naar uw advertentiekosten en hierop te besparen. Google Adwords is vele malen goedkoper dan een advertentie in een krant of tijdschrift en levert meer op. Adwords is ook 100% meetbaar; u weet precies wat het kost en wat het oplevert!