Spring naar de tekst

Google Adwords Certified Partner

Hayona beschikt over gecertificeerde Adwords en Analytics Professionals en is officieel partner van Google. De Adwords Certified consultants van Hayona werken dagelijks met Adwords en Analytics voor zowel kleine als grote organisaties.

Google Adwords Certified Partner wordt je niet zomaar! Om in aanmerking te komen voor deze certificering moet er ieder jaar een pittig examen worden afgelegd om je kennis van Adwords te testen.

Volledige transparantie in Adwords kosten

Het grote voordeel van Google Adwords is de transparantie: geen bureaukorting en geen ingewikkelde mediakosten zoals bij andere vormen van online adverteren. Google Adwords Certified Partners verplichten zich om u als adverteerder altijd precies te informeren wat Adwords u kost en wat het oplevert. Hayona werkt graag op die manier en is volledig transparant. Lees hier meer over de Adwords richtlijnen en aanpak van Hayona.

Google Adwords Certified Partner én online marketing

Kiezen voor een Google Adwords Certified Partner zoals Hayona levert meer op. Omdat wij naast het inzetten van onze kennis van Adwords en Analytics ook meedenken over de vertaling van uw bedrijfsdoelstellingen en strategie naar het online kanaal. Een Adwords Professional van Hayona is namelijk ook nog eens een stevige online marketeer. En dat is te merken!