Spring naar de tekst

Adwords scan

Leveren uw Google Adwords campagnes voldoende op? Bereiken uw advertenties de juiste doelgroepen? Betaalt u niet teveel per klik?

Deze en andere kritische vragen moet u regelmatig stellen om alles uit Google Adwords te halen. Of u nu zelf de campagnes beheert of Adwords hebt uitbesteed aan een bureau; het kan vaak beter. De Adwords scan van Hayona geeft u een objectief antwoord op uw vragen.

Adwords scan door een Premier Google Partner

Aanvragen

Google Adwords APK

Google AdwordsGoogle Adwords is onbetwist het beste online advertentieplatform, maar het is complex geworden en door de grote concurrentie tussen adverteerders wordt het steeds moeilijker om de advertenties, zoekwoorden en campagnes te optimaliseren. Een periodieke keuring door een onafhankelijke Adwords expert helpt u om zelf uw campagnes te verbeteren of om uw bureau beter te beoordelen en aan te sturen.

Gratis Adwords scan?

adwords-training-hayonaDe Adwords scan van Hayona is niet gratis. “If you pay peanuts, you get monkeys”, zeggen de Amerikanen en dat vinden wij ook. Hayona is Premier Google Partner en behoort tot de top 50 Adwords bureaus van Nederland. Onze gecertificeerde consultants hebben ruime ervaring in B2B en B2C campagnes voor een breed scala aan opdrachtgevers. Een Adwords check van Hayona is geen standaard kunstje, maar een advies op maat gebaseerd op uw eigen account.

Na het uitvoeren van de Adwords scan heeft u wel recht op een gratis telefonisch adviesgesprek. Hierin leggen wij de resultaten uit en geven u tips om zelf aan de slag te gaan of om door te geven aan uw eigen bureau.