Spring naar de tekst

Affiliate marketing

Hayona is gespecialiseerd in online marketing voor concrete, meetbare doelstellingen en affiliate marketing past daar uitstekend tussen. Bij affiliate marketing betaal je namelijk alleen voor meetbare leads en verkopen. Affiliate marketing is een vorm van adverteren via het internet waarbij gebruik wordt gemaakt van een netwerk van websites waar verschillende soorten advertenties op geplaatst kunnen worden. Tekstlinkjes zijn de bekendste vorm, maar ook banners, iframes en andere methodes worden toegepast bij affiliate marketing.

Vrijblijvend advies over affiliate marketing

Aanvragen

Affiliate marketing is resultaatgericht

Het interessante aan affiliate marketing is dat de adverteerder betaalt op basis van omzet. Daar zit ook de toegevoegde waarde ten opzichte van adverteren waarbij betaalt wordt per 1.000 vertoningen of per klik, zoals bij Google Adwords. Affiliate marketing biedt u de mogelijkheid om alleen te betalen voor een advertentie als er ook daadwerkelijk omzet uit is gekomen.

Affiliate marketing

Affiliate marketing programma’s

Voor veel organisaties is affiliate marketing een prima aanvulling in de totale marketing mix, maar het succes ervan staat of valt met het inrichten van de juiste campagne en het kiezen van het juiste netwerk. Hayona helpt u hierbij en kan desgewenst ook alles voor u regelen.