Spring naar de tekst

Online strategie

Van concept tot campagne
Van strategie tot dashboard
Van idee tot resultaat

Ook jouw doelgroep is online. Maar waar? En hoe bereik je ze? Niet door offline te vertalen naar online. Wel door het online gedrag van je doelgroepen te ontdekken en te blijven monitoren. Door het begrijpen van de customer journey.

Natuurlijk wil je graag conversies; een ingevuld contactformulier, een download, een telefoontje of een verkoop. Maar wat doet je doelgroep voordat ze zover zijn?

Ons online gedrag verandert voortdurend en zelfs binnen een doelgroep of persona gedraagt iedereen zich weer anders. Niemand zoekt op dezelfde manier, met dezelfde woorden, op hetzelfde tijdstip of met hetzelfde apparaat. Niemand gebruikt dezelfde sociale media op dezelfde manier. En dat is nu precies waarom we bij Hayona online marketing zo leuk vinden!

Online strategie

Hayona ondersteunt organisaties bij het vertalen van doelstellingen naar een online strategie. Daarbij kijken we naar de customer journey van je doelgroep en kiezen de bijpassende middelen zoals campagnes, sociale media, vindbare content en natuurlijk websites. Naast de sociale media die voortdurend veranderen, vormen websites namelijk de stabiele factor in iedere online strategie; ze worden gebruikt door alle doelgroepen en op alle apparaten.

Als online bureau realiseren we ons heel goed dat er ook offline veel gebeurt. Online en offline komen als het goed is voort uit dezelfde strategie en sluiten naadloos op elkaar aan. Daarom werken we graag samen met goede offline specialisten.

Online marketing werkt altijd

De resultaten van online marketing zijn meetbaar en goede online marketing levert altijd iets op. Meer bezoekers, hogere conversie, lagere kosten of meer omzet. In de commerciële sector, bij non-profit organisaties én in de publieke sector.

Business intelligence met Google Analytics

Meer informatie

Online marketing is concreet

Veel online marketing specialisten spreken onbegrijpelijke vaktaal, maar dat hoef je niet te accepteren. Vraag naar concrete resultaten en een plan van aanpak waarbij je begrijpt wat er gaat gebeuren, wat het kost en wat het oplevert. Geloof geen sprookjes over de hoogste posities in Google binnen een paar weken.

Hayona is eerlijk over de mogelijkheden en deelt alle kennis. Met onze passie voor online marketing en jarenlange ervaring kunnen wij ook jou helpen. Concreet en resultaatgericht. Met advies, creativiteit, ideeën én uitvoering op strategisch of operationeel niveau.

Trots op onze klanten

Hayona is online marketing partner van onder andere de volgende organisaties: