Bureau voor online marketing

Skip navigation MENU

Online marketing

Online marketing en de customer journey

Iedere organisatie wil graag conversies; een ingevuld contactformulier, een download, een telefoontje of een verkoop. Maar wat doet uw doelgroep voordat ze zover zijn? En bent u ook in die fase voldoende zichtbaar met de juiste boodschap? Voor Hayona is de customer journey de rode draad die websites en online marketing verbindt.

online customer journey

Nederland telt ruim 17 miljoen internetgebruikers en dat is 95% van de bevolking (Bron: Europe Internet Usage Stats). Zowel zakelijk als particulier oriënteert bijna iedereen zich vóór een belangrijke aankoop via het internet. Dat doen we via smartphones, tablets en gewone computers op ieder moment van de dag, ’s avonds en zelfs ’s nachts.

Online strategie

Hayona ondersteunt organisaties bij het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar een online strategie en online marketing. Daarbij kijken we samen met u naar de customer journey van uw doelgroep en kiezen de bijpassende instrumenten zoals campagnes, sociale media, vindbare content en natuurlijk websites. Naast de sociale media die voortdurend in beweging zijn en veranderen, vormen websites de stabiele factor in iedere online strategie; ze worden gebruikt door alle doelgroepen en op alle apparaten.

Online marketing werkt altijd

De resultaten van online marketing zijn meetbaar en goede online marketing levert daarom altijd iets op. Meer bezoekers, hogere conversie, lagere kosten of meer omzet. Niet alleen voor bedrijven gericht op consumenten, maar ook in B2B en in de publieke sector.

Business intelligence met Google Analytics

Online marketing is concreet

Veel online marketing specialisten spreken onbegrijpelijke vaktaal. Dat hoeft u niet te accepteren. Vraag naar concrete resultaten en een plan van aanpak waarbij u begrijpt wat er gaat gebeuren, wat het kost en wat het oplevert. Geloof geen sprookjes over de hoogste posities in Google binnen een paar weken.

Hayona is eerlijk over de mogelijkheden en deelt alle kennis. Met onze passie voor online marketing en jarenlange ervaring kunnen wij ook u helpen. Concreet en resultaatgericht. Met advies én uitvoering op strategisch of operationeel niveau.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies:

  • Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.