Spring naar de tekst

Advies

U kent ze vast, adviseurs of bureaus die u komen vertellen dat het allemaal anders moet! Dat is niet de stijl van Hayona. Bij ons krijgt u eerst een eerlijke analyse van uw huidige situatie met internet marketing advies voor verbeteringen. Kleine stappen als het kan, grote stappen alleen wanneer het moet.

Resultaten direct zichtbaar

Het mooie van internet activiteiten is dat resultaten zoals conversies of hogere posities in Google, direct zichtbaar zijn en dat je op ieder moment alles kunt aanpassen. Het inrichten van een structureel proces van meten en verbeteren is daarom beter dan het uitvoeren van grote, complexe en dure projecten. Hayona helpt u bij het analyseren van uw online activiteiten en geeft advies voor verbeteringen. Desgewenst voeren wij deze verbeteringen ook voor u uit via een servicecontract, maar u kunt dat ook zelf doen met af en toe wat advies van ons.

Internet marketing advies

Met een praktisch online marketing advies van Hayona bereikt u meer. Meer bezoekers. Meer conversies. Meer omzet. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om hierover van gedachten te wisselen.